★ Dartur Wejdur

Idag har min plutta vänt på sig <3

  

Här kämpar lilla skruttan för fulla muggar och runt kom hon! hihi

Idag har jag varit på gymet! Jag tränade i 45 minuter, det var nytt och spännande, och faktiskt roligt =)
Hoppas jag fortsätter att tycka det nu bara =P

Imorgon ska jag till Åda och prata med Maria, jag ska börja rida hennes hästar så vi ska ta en promenad med dom och prata ihop oss om hur vi ska lägga upp allt =) Finns det någon bättre hobby än ridning? Näee... inte för mig iallafall =)

Det är så otroligt skönt att få vara människa igen, att kunna röra sig, simma, gå, gyma, rida... Slippa att vara hög gravid och handikappad! Iof är min fibromyalgi tillbaka nu efter 1 års uppehåll men den får jag ju leva med vare sig jag vill eller inte och den ska INTE få bestämma över mig! Jag vill och SKA leva som vanligt, även om det innebär att jag går av.
Inatt hade jag fruktansvärt ont, men det är bara å gilla läget... Har accepterat min "sjukdom" och så får det bli... =)

  

Här är Linnéa med sin mormor, igår på McDonalds. Mamma följde med mig när jag skulle handla på Willys, det var bra det för Linnéa var inte så nöjd i affären, sen blev hon hungrig, sen spydde hon ner sig osv ;) Vilken tur att jag hade min fina mamma med så jag kunde handla =)



Så här ser våra bonuscheckar ut nuförtiden. Ingen bonus från Ica =P
Vi handlar i stort sett bara på Willys, vi veckohandlar och herregud vad vi sparar pengar! Vi småhandlar aldrig på Ica längre... Det är väldigt sällan! Vilken pengafälla det är.

Vi var hos Filippa idag, åt lunch och pratade med andra mammor. Det skiljer 3 veckor mellan hennes son och Linnéa och han är redan på gång att krypa!! Herregud, det är ju askul, man blir ju avundsjuk! Linnéa kan ju knappt hålla upp huvudet när hon ligger på mage =P Har inte tränat så mycket iof, men ändå.

  

William måste vara jordens bästa storebror. Han är så otroligt mån om sin syster... När hon vaknar på morgonen så är han först med att pussa god morgon, när Wille kommer hem från dagis så springer han till Linnéa och gosar. När hon ska sova middag så är det han som nattar henne... När hon piper så är han där direkt och leker med henne. Min älskade William! Du är världens bästa storebror! <3



Här har vi en Darth Wader på sin rally bil. Eller som William säger; Dartur Wejdur.



Och här är Princess Leia ;)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag ger lite prover till Linda så får hon ge dom vidare till dig :)



Ha en bra fredag!



Kram

2011-04-15 @ 06:59:51
URL: http://sandraaas.se
Postat av: Emelinda

Jisses vilken underbar bild på Linnéa längst ner!! <3

2011-04-15 @ 20:18:18
URL: http://emelinda.gopshusgarden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0