★ 5 år

Igår fyllde min älskade lilla son 5 år! Vi hade ljuvligt väder, precis som idag =) Vi var ute hela dagen, kusinerna sprang i kalsongerna och hade vattenkrig. Vi delade upp Williams kalas för jag visste inte hur sjuk jag skulle vara på hans dag. Sen när alla vi blivit friska från den här skiten så ska han få ha sitt allra första riktiga kalas =) Han är så glad och förväntansfull <3 Men jag är nervös, har ju aldrig hållit i ett barnkalas förut ju =)

Jag har varit rejält sjuk i vattkopporna men idag känner jag mig sååå pigg! Rena rama drömmen! Jag får fortfarande inte vistas bland folk men jag får vara ute iallafall =) Så medans grabbarna åkte till Willys för att handla så var vi brudar hos syrran och myste. Hennes man fyller år idag så vi gav blommor och lotter. Det var riktigt najs att få komma hemifrån. Vi har ju verkligen levt i karantän här hemma. Urk. Man blir ju helt knäpp av att vara instängd!

Tack vare bromsmedicinen så klarade jag mig undan bra, även om jag har prickar överallt! Alla blev inte vattenfyllda och nästan alla dom i ansiktet kröp tillbaka, jag har ca 20 st i ansiktet, istället för kanske 100.

Camilla var här med blommor, thailunch och godis <3 Min underbara vän, du vet verkligen hur man tar hand om sina vänner! Helt ensam och fast här hemma, då kommer min saver in the nöd och pysslar om mig! Älskar dig skrotfia!



William bygger en låda av sitt virke som han fick av oss =)



William öppnar ivrigt sitt paket. Däri låg en Star Wars vattenpistol



Benjamin är rädd att få eld på sig... hahaha



Linnéa i knät hos moster Jeanette



Linnéa med morfar



Den underbara plankan som det blev till middag!



Min syster Linda



En liten snutplatt

Jag hade egentligen mycket att skriva om men nu har jag blivit avbruten så otroligt många gånger med detta inlägg att jag kommit av mig helt. Så om texten är osammanhängande och konstig så vet ni varför.

Snart vankas det ost och kex med min make.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0