★ Juli 10, 2011

William leker hos farmor, Linnéa och Micke sover och datorn är PÅ. Wow. Kommer inte ihåg sist den var på, antagligen sist jag bloggade? Vilket var ett tag sen... Vi har gjort massor av saker men när man ska skriva så undrar jag- vad har vi gjort? Vi har ju verkligen haft massvis för oss... Varje kväll som jag legat i sängen så har jag haft massvis att skriva om på bloggen, mycket funderingar och händelser, när man får sådan tankeverkstad så ska jag blogga right away men det gör man ju såklart inte när man ska sova så då tappar man extremt mycket...

I fredags så hade William en alldeles egen dag! Det var svärmors förslag då hon gärna ville låna Linnéa för en dag =)
Så vi åkte till Tom Tits där han röjde gärnet. Han valde lunch på Max ,Sedan valde han att åka till stranden, sagt och gjort! På vägen såg han jordgubbsförsäljning och ville ha, så vi stannade så han fick en liter! Efter badet så beställde han tacos till middag och ville väldigt gärna sitta ute och äta. När vi var mätta och belåtna så fick han välja film och snacks, det blev Pettson och Findus med chips, dip, godis och cola. Vi gosade i soffan och kl 21 så hörde han glassbilen, han blev överlycklig när han fick köpa glass! Så han fick välja helt själv, när den var islurpad så var det nattinatt. Han var så nöjd med sin dag! Och vi var rädda att han skulle få magknip efter allt han åt. Hihihihi. Att få ha en alldeles egen dag där han fick bestämma ALLT var verkligen roligt, för oss alla <3





Vi kollar på råttrace! Det tyckte William var superkul. 3 st råttor sprang hinderbana!





Att köra Scania lastbil som "pappa byggt" var ju snorcoolt!!



Älskade William ger Linnéa frukost <3



Livsnjutarn låg och sov på gräsmattan, helt väck =)



Trädgårdsmöbelset 6 delar Trend

Detta möbelset blev det! 995:- för alltihop! Billigare kunde jag inte hitta någonstanns =D WOHOO!!!



Our lovely new terass!!! Jag älskar dig, var har du varit hela mitt liv?? ;) hihi



Även här blev det en liten tillbyggnad! Alla fula plattor är borta. Äntligen!!
Ska köpa en zinkbalja att ställa under pumpen där vattnen får rinna. Blir nog primaaaa skinka yepp yepp.




Snygga Fridmärt <3



Snygga Berit <3



Kusinerna Bus äter spaghetti med köttfärssås hemma hos mormor! De skulle prompt dela stol <3



Det har ju varit så svalt här de senaste dagarna. Jag satte faktiskt på mig ylletröja för det var så burrigt, tur det finns stolvärme ;)



Vi har tillbringat tid på stranden och William har badat som en tok! Simmat och lekt med sin dagis kompis.



Familjen har varit ute till skogs! Vi plockade smultron, blåbär, hallon och jordgubbar! Väl hemma så bakade vi paj och resterande åt vi upp med vaniljkräm. Äckligt va?? ;)



Jag låg på terassen och tittade upp mot himlen, alldeles mätt i magen efter Mickes underbart goda grillade mat. Insåg vilken livskvalité man har. Hur bra man har det!

Vi har haft en mäklare här på värdering och i veckan fick vi hem papprerna, måste säga att jag är MYCKET nöjd med värderingen =D Vårat hus har än sålänge stigit med 600.000:- Vi passade på att lägga om lånen ytterligare en gång =)

Vi har börjat riva tapeter i vardagsrummet nu, och vi har hittat en skänk vi vill ha, från IKEA. Bara i Kungens Kurva så hade de rea på den. Men jag vet inte...vi avvaktar lite till!

Åh, det regnar ute <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0