★ stressad

Ligger här i sängen och grubblar övee dopet. Hur ska vi göra? Vi blir dubbelt så många än vad det finns plats för. Herregud. Vad gör jag? Jag vill inte byta kyrka,har velat döpa i denna kyrka redan långt innan jag blev gravid. Ska jag byta lokal? Men det blir så omständligt att behöva ta sig runt halva världen för att fika. Om det ens är möjligt att byta,kanske uppbokat alltihop. Vad tycker ni? Skulle ni tycka att det vore jobbigt om ni behövde ta bilen till en annan lokal efter dopet? Snälla svara ärligt, vill göra detta så bra som möjligt. Jag är verkligen ledsen och stressad över det här. Trodde aldrig att vi skulle bli så här många. Och missförstå inte, det är mer än underbart kul förstås! Det är ju en dröm att alla vill komma! Jag är Skit glad! Men det verkar som att jag måste byta lokal. Tänk om allt är uppbokat? Jag är så stressad så jag får ont i magen. Jag trodde ju verkligen att det skulle vara gott om plats på spelarhotellet. Men det fanns plats för 30 personer. Vi blir 60 st! Jag måste verkligen lösa detta. Hjälp mig.

Kommentarer
Postat av: Jossan

För oss är det absolut inget problem att ta bilen till en annan lokal om ni nu skulle hitta någon som är bättre :) Jag hoppas det löser sig för er gumman, typiskt att det ska bli sådär :( Kram

2011-03-20 @ 08:11:27
URL: http://jossgoss.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag har varit på dop där lokalen där det skulle fikas låg på ickegångavstånd från kyrkan. Det var inga problem! De få som inte hade körkort eller bil fick alltid plats i någon av de andra gästernas bilar :)

2011-03-20 @ 08:33:32
Postat av: Ida

Tack för era svar älskade små gullungar <3



Imorgon bitti måste jag ringa efter andra lokaler, så är det ju bara...=(

2011-03-20 @ 08:37:44
URL: http://idlur.blogg.se/
Postat av: Anna

Halkade in här av en slump, känner dej inte men har haft barn på samma dagis som du.

Har du varit på spelarhotellet och tittat? Har varit på fest där och då var vi fler en 30... Be att få komma och titta innan du bestämmer dej!

Superfin blogg förresten!

2011-03-20 @ 10:13:27
Postat av: Ida

hej Anna!



Jasså, har du? Vad roligt =)

Det är spelarhotellet som jag har bokat... Liiite trångt. =(

2011-03-20 @ 10:38:33
URL: http://idlur.blogg.se/
Postat av: Emelinda

2011-03-20 @ 14:04:10
Postat av: Emelinda

Eftersom det inte direkt är så att man tar en promenad till den kyrkan så kommer väl ändå de flesta med bil? Och då kvittar det ju om vi måste åka till annan lokal efteråt :) Men får det inte plats med 60 bara ni fixar bord & stolar då? Finns det hjärterum så finns det stjärterum :) Jag kan fråga mina farbröder i Trosa om de har enkla utfällbara bord ni kan låna. Hör av dig om det är något jag kan hjälpa till med. Lokalen i Hagarna annars? Eller så finns väl nån lokal vid kyrkan i Vhd? Puss

2011-03-20 @ 14:13:11
URL: http://emelinda.gopshusgarden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0