★ less

Var på gymmet imorse, gymmade en timme! Det är skönt att gymma på morgonen för då är det jag och 3 farbröder. Lugnt och stilla, man behöver inte skämmas inför massa vältränat folk.

Var tvungen att handla bröd och mjölk förut... Vi har ju i princip slutat att småhandla men jag var tvungen att inhandla frukost. Helt sjukt vad dyrt det är! För en rågkaka, 1,5 liter mjölk, en liten kaviartub och 6 äpplen gick på 81 kr. Är det ett skämt?? Hemköp rånar ju folk för fan! Det tåls att upprepas, WILLYS ska man handla på... Även fast vi är en familjemedlem mer nu, med dyra blöjor och välling och allt sånt där så har vi ändå minskat våra matkostnader med 2000:- i månaden pga att vi veckohandlar på Willys...

Svärföräldrarna har varit här ikväll... Jag känner mig så ensam och TRÖTT så jag bjöd hit dom på mat så jag fick lite sällskap. Linnéa har fått klartecken av barnläkaren att få 2 ml Tavegyl mot vattkopporna så det gav vi henne, men det spydde hon upp senare. Såklart. Jag är less, ensam, trött, mosig... you name it. Jag orkar inte mycket mer... Nätterna består av oändligt spring och matande...William kissar ner sig varenda natt och går upp mellan 04-05:30. Det känns som att jag vittrar sönder. Det är mest synd om Linnéa som är sjuk men jag orkar inte mer snart... vill bara lägga mig på golvet och gråta av ren utmattning. Vill bara att min älskade man ska komma hem från jobbet och säga att han är hemma i en månad.

Nä hörrni, inget muntert inlägg men jag skulle ljuga om jag skrev att fåglarna kvittrar här hemma.

Puss på er.

Kommentarer
Postat av: Emelinda

Usch så ledsen jag blir över att läsa om din nedstämdhet. Saknar dig tokmkt och önskar jag kunde komma o hålla dig sällskap.



Och stackars Wille, hur kan det komma sig att det börjat hända sådana olyckor stup i kvarten?!



Massa kramar <3

2011-05-03 @ 22:56:50
URL: http://emelinda.gopshusgarden.com
Postat av: Sofija

Jag vet att det inte hjälper men PUSS PÅ DIG!

2011-05-04 @ 12:57:49
URL: http://justflippacoin.blogg.se/
Postat av: Emelinda

Men plutten då :( Har ni provat sånt där sängvätningslarm? Har för mig att min äldste bror hade sånt som liten.

2011-05-04 @ 14:23:05
URL: http://emelinda.gopshusgarden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0