★ old pics

Grubbelperiod nu. Så mycket beslut som ska tas. Att jag ska börja plugga är bestämt. Men när? Jag är inte alls redo för att lämna Linnéa på dagis efter nyår. Vilket skulle bli i såfall om några veckor. Nej herregud bromsa in!! Så bråttom vill jag verkligen inte ha det. Till hösten minst. Helst 1 år till.

Jag funderar på om man ska ta vårdnadsbidrag för Linnéa... Får man jobba tex helger om man har vårdnadsbidrag? Det får man säkert inte, 3000:- som man får är ju ingen förmögenhet precis...

Funderar på att ta Lollan till Hölö Hästklinik då han har problem med sitt bakben. Han har alltid haft, Pappa och jag åkte ju med honom till Strömsholm för många år sen. Dom hittade inget fel så denna gång vill jag att de röntgar honom. För något är knas. 

Vann en fotobok på nätet för ett tag sen och ikväll gjorde jag iordning den. Såg då alla foton från Legoland och kom på att jag inte satt in kort därifrån va?



På väg från Legoland. En fartfylld dag!



Vi åkte Indiana Jones tåg genom bergen! Coolt ju =D



Nämen herr sjörövare!! Ajja bajja...





Benjamin kör bilen genom biltvätten! haha så cool bana... Den hade allt!



Han klarade sin uppkörning och William var så avundsjuk stackarn =( Han fick inte köra upp för han var för ung...





Något leksugen William. Star Wars som man inte får röra, uh. Svårt!



Bilden talar för sig själv <3 Kärlek!



På båttur...



Liiiite utmattade =P




En stad i Aquadome... Allt är inomhus. Tufft va?? =P





Galna grabbar åker vattenkana om och om igen! Repeat!



Utomhusvarmpoolen. Det regnade och var svinkallt så killarna LED när jag tog detta kort! haha



En LITEN del av aquadome... Ett inomhusvattenland...

Jag vill så gärna sätta in fler kort men då får jag sitta till nästa månad då det tar extremt lång till för Bloggen att ta emot korten.
 


Jag undrade ju häromdagen ifall jag verkligen hade några läsare... Men varför undrade jag det egentligen? Det är ju för Mig och min familj jag skriver bloggen. Tanken är att alla inlägg ska skrivas ut och bindas ihop till en familjedagbok. Väldigt roligt att ha i framtiden, med bilder och barnens framgångar, men även motgångar. Flera års noterande finns sparat. Fantastiskt!

Linnéa går på heltid. Inte ofta man ser henne krypa nuförtiden... Hon sover i sitt fina rum i lugn ro, hela natten igenom och vaknar runt sju. 19-07, själv, all night long =) Väldigt skönt. Hon är nöjd och trygg våran sessa <3

Vad gäller William så har han fått remiss till en logoped så att han ska få lära sig prata rent tills han börjar förskolan. Det känns bra! Mer än bra... Min stora kille som är så gigantisk utanpå men så liten inuti.
Han kämpar så tappert med att försöka kissa på dagarna så han slipper blöjan på nätterna. Gud ska veta att han försöker och att han vill! Förut har han inte reflekterat så mycket över det men igår sa han att han längtar tills han kan börja sova med kalsonger. Jag ÄLSKAR dig William. Du är så otroligt fin <3

Kommentarer
Postat av: Emelinda

Du har så duktiga barn <3

2011-11-06 @ 14:49:33
Postat av: micke

Jag tycker det är roligt att du bloggar igen då har jag något att läsa dessa långa eftermiddagen när man är på jobbet.

Älskar dig

2011-11-08 @ 23:56:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0