★ Skruttirultan

William har fått 5½ års vaccinationen idag. Han var super duktig <3
Så fort Micke vaknade idag så åkte vi till Nyköping för att besikta nya bilen. Jag var lite nervös eftersom att man brukar oftast köpa en besiktad bil men vi slog till ändå. Han hade ju verkligen papper på allt så det kändes OK. Och bilen gick igenom klockrent! Inga konstigheter över huvudtaget, snarare tvärtom, han berömde den istället =)



hihi. Kul med nya funktioner i bilen... Micke älskar farthållaren... Själv vet jag inte ens hur man använder den =P
Bilprovningen räknade ut att den drar 0,87. Helt okej för att vara en turbo. Men vi ska chippa motorn så den drar mindre bensin, finns en sådan verkstad i Norrköping. Men även här i trakten...

Under tiden som Micke var på Bilprovningen så var jag med barnen på Busiz...






Precis bredvid Busiz så har de öppnat en biograf! Sveriges modernaste tillochmed. Så nu slipper man åka till äckel Heron. Har aldrig gillat Heron, jag typ går och tittar efter vapen eller nåt annat sjukt som nån går bärsärkargång med... Självmordsbombare eller nåt annat skoj.

Igår hade vi en sån underbar familjedag! Micke gick upp tidigare för att vara med oss, så vi åkte till stallet och krattade ridhuset sen åkte vi till Hannas och åt en varsin smörgås. Tog en promenad i höstvädret och träffade Sandra och Pährarna =)



William ville se på när de vinshade upp denna båt... All Ways Wet? Snuskbåt... =P





Vi har varit ute på promenad i veckan

I Lördags så hade vi städdag på området, skönt väder hade vi! Var ute hela dagen och grejjade i lekparken. Mycket trevligt, det må jag säga!



Min ruttna häst bockade av min medryttare igår. Som tur är så blev hon inte rädd utan mest förbannad och hoppade upp igen. Då hade han bjudit på ännu en uppvisning men hon satt kvar denna gång iallafall... Min annars så snälla häst =P Han är full av bus, glädje och trots. Allt i ett- thats my boy! MEN, för er som ska komma och rida och sätta upp era barn så är det absolut ingen fara! Han protesterar med vana ryttare på ryggen som kräver något av honom. Han har tillochmed gått på handikappsridning, so no need to worry =)

sabine%20s(1)_big

Är så sugen på denna sadel... Åh vad sugen jag är.



Olof Von Bengt har tappat 2 st tänder igen. Så nu är han uppe i 4 tappade. 3 svalda men iaf 1 sparad =P

Linnéa bara knallar på. Helt plötsligt kommer hon traskandes med armarna uppåt streck! Jag har inte vant mig ännu, hon är så fasligt liten så det ser mycket märkligt ut. Men hon kämpar på =)



Stannade till på Hööks på hemvägen och köpte denna varseljacka till William att ha i stallet i vinter... Även ullinlägg till oss båda att ha i våra stövlar så vi håller oss lite varmare om fötterna =)

Fan vad jag är lycklig. Hej då. Wiiiiiihoooo.

William har ett alldeles eget smeknamn på Linnéa- Skruttirultan. Måste erkänna att jag mer och mer också börjar kalla henne för det. Kärt barn har många namn?

Kommentarer
Postat av: Emelinda

Man verkligen känner i texten hur lycklig du är vännen :) Ser en strålande Ida framför mig när jag läser din blogg! Puss på dig sötnos!

2011-10-17 @ 20:03:27
Postat av: micke

Ha ha bilbesiktningen räknar inte ut vad bilen drar. Jag åkte och tankade bilen och räknade ut vad den hade dragit hittils på väg till bilbesiktningen.

Du är så söt min fis:-)

2011-10-18 @ 05:39:49
Postat av: Ida

jahaaa hihi! jag är så trög.älskar du mig ändå?

2011-10-18 @ 09:24:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0