★ Lycklig själ

Ojojoj vad det var länge sedan jag bloggade! Har MASSVIS med bilder som jag vill dela med er, Legoland och annat skoj vi hittat på i sommar. Men de bilderna får vänta, de sitter på en annan hårddisk.

Kort och gott så har sommarvädret varit USELT enligt min smak. Vi har inte varit på stranden en enda heldag. Nåt dopp här och där har det blivit =/ I Danmark hade vi regn alla dagar men det gick ändå!

Som ni redan vet så har min häst kommit hem igen! Det fungerar alldeles utmärkt och William är superintresserad och vill rida helst varje dag! Imorgon ska han få trava och han är så exhalterad!! Hur fasen stavas det???? Excalterad? ööööh.

Nä gud, jag har så mycket att skriva om så jag vet inte var jag ska börja.,..

Påbörjade dagen med att äta frukost med mina barn, sedan begav vi oss ut, William på cykel, Linnéa i vagnen och jag till fots. Var ute i 2 timmar, besökte 2 st lekparker. Kom hem, gjorde hemmagjord tunnbrödsrulle (eller som William säger; tumbabulle) Som ni vet kan han inte riktigt prata rent än =P hihihi snutt <3
Sen har vi bakat bullar, spelat bingolotto m.m.

Linnéa kryper som en tok och ställer sig mot precis ALLT. Skohyllan är en favorit, mycket skor att kasta runt och sedan pricken över I:et, välta skohyllan och krypa därifrån =)






William börjar mjukna till och kan klättra upp hela denna väggen själv. Undrar starkt om det är ridningen som gett han bättre balans och smidighet? Mer ridning =D Även fast han har stödhjul ännu så cyklar han som en dåre och får inte panik så fort det lutar lite. Hela han är starkare på nå vis =)



Har haft 2 dagars mys med Emelie/Kenzie. Vi hade middagsmys hos Bea på torsdagen



På fredagen så myste vi med ungarna från morgon till eftermiddag. Åt på Kolgrillen som gamla tider och hade trädgårsmys hos Majvor med gofika!



Linnéa röjde på gräsmattan och kröp runt högt och lågt. Här sitter hon under äppelträdet och ska smaska fallfrukt!
Hon har ju ätit dåligt, typ alltid, så nu gör vi egen mat i bitar som hon får plocka med själv, inga pureér eller geggamoja, vanlig hemlagad bitmat och då ska gudarna veta att hon äter!! WIIHOOOO!!!!



William gör balansövningar på uteritten. Jag är så stolt över min kille, så härligt att se honom på hästryggen, där mår han som allra bäst och blir väldigt, väldigt stolt över sig själv! Nu har vi även köpt en säkerhetsväst till honom så imorgon introduceras traven, inne i ridhuset med mjukt underlag ifall han trillar av.



Vi var hemma hos min supersöta farmor och gjorde äppelmos. Här gömmer dom näsorna från en fis som inte luktade nå vidare =P



Benjamin och William på en restaurang i Danmark.



Vi fick äran att bli inbjudna till dop. Jossan och Jens döpte deras dotter Tindra i Trosa stadskyrka.
På bilden ser det verkligen ut som att Linnéa har en hel del att berätta =)



Josephine och Tindra =)



Linnéa hade svårt att krypa i sin klänning så hon blev sur! hihihihi

Denna helg har varit fantastisk! Fredagen var en påfrestande dag där jag var en uppstressad supertrött mamma. Morgonen började inge bra alls och jag var på dåligt humör. Ringde till jobbet för att prata nycklar för jag skulle jobbat på lördagen men då var jag dubbelbokad fick jag veta och ingen hade sagt något till mig. TUR att jag ringde. Då blev jag på ännu sämre humör och allt var bara bajs... Då kommer en saver in the nöd hit och tar båda barnen hem till sig över natten. Så jag och Micke åt god mat, gosade hela kvällen tills jag somnade i hans famn. Sov 11 timmar =) Så otroligt välbehövligt! Var så skönt att vakna, gå ner och lägga sig i soffan och glo på tråkiga tvprogram! Hade helt glömt bort hur det var som. Åkte upp till stockholm och köpte Williams säkerhetsväst och en rosa vindfleece till Linnéa. Polarn o pyret har dom bästa så en sådan fick det bli!

När ungarna kom hem så pussade jag på dom, vi åt mat sedan skickade Micke iväg mig till stallet så jag fick mysa med Lollan själv! Var otroligt roligt att rida, bara han och jag och busig var han, studsade runt med öronen framåt och småbockade lite ibland =D hihihi. När jag kom hem så gosade vi i soffan till en skitdålig film =D haha... Kommer inte ens ihåg vad den hette.

Men summa sumarum av denna helg är FANASTICO! Jag är så förbannat lycklig så ni anar inte!

Nä usch vad klockan är mycket. Tackar för mig! Nattinatt

Kommentarer
Postat av: Fitri

ÄNTLIGEN en uppdatering!!! Trodde att du hade blivit lika sketen som jag ;P

"Exhalterad" - Hahahahahaha!! =D Jag blir lika förvirrad när du håller på??

Fina bilder Adolf! O Linnéa hade massor att berätta, kan jag tala om ;) Pöss

2011-09-12 @ 12:54:07
URL: http://ylmetott.blogg.se/
Postat av: Sofija

Äntligen en uppdatering:)



Åh vad härligt med en sån helg! Det var ni värda!!

Det är väl egentligen enda anledningen till att jag längtar tills Ossian blir större så att han kan sova borta en natt eller att Jocke kan ta honom en hel natt utan att mina boobs behövs:)

2011-09-13 @ 11:29:20
URL: http://justflippacoin.blogg.se/
Postat av: Emelinda

Vad är det för snyggt Fitri har på sig på dopet??? Vill ha!!!



Älskar bilden på Linnéa när hon är sur :D Underbart att höra att du mår så bra vännen! Saknar dig.

2011-09-13 @ 21:21:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0