★ tannalös

Tror Micke har somnat där uppe... Så tyst och lugnt så han kan lika gärna sova =P

Linnéa är numera omöjliga Berit. Jises Krajst. VÄGRAR sova. Det låter som att vi håller på att mörda henne när vi ska natta henne. Grannarna har frågat om hon är på dåligt humör nuförtiden... "mmmm...hehe ursäkta" är det jag kan säga. Hon ska bara ställa sig upp, snurra, sitta, ställa sig ställa sig ställa sig GAAAAAH!!!! Men det är en fas, visst? Stucken gris skrik, tjoho.

Idag har Camilla provridit Lolliboll



Hon blev inte avskräckt som tur var! Han behöver ju ridas till och lunkar på i sin takt utan kondition, Camilla som tävlar var och varrannan dag är ju van vid lite fräschare hästar =P Men vi kommer dit vi också, med mycket jobb och vilja så kommer han bli suuuper fin! Är så nöjd över att jag "fick" henne, hon är grym på hästar och har hästskötarexamen =)

En annan tjej har provridit och han var också grym men dessvärre så provrider hon flera hästar för att SENARE bestämma sig... Orka vänta när jag fick tag på Camilla så den tjejen får lite skylla sig själv, men som sagt hon hittar nog någon av alla de hästar hon ska provrida.



William speglar sig



Han och sina balansövningar =P Visar stolt upp nya säkerhetsvästen
Tack för ridhus dagar som dessa= storm



Vi har nu bestämt att köpa ny bil! Efter MÅNGA månader av funderande, småkollande och velande så blev bensinpriset avgörande. Nu när bolagen blandar ut 95 oktaniga med etanol så går våran bil skitdåligt, vilket betyder att vi måste tanka 98 för över 15 kr litern!! Så vi har bestämt för att köpa en diesel bil då Micke har rabatt på dieseln också... Lutar åt att det blir med automatväxel också då jag- hör och häpna- har kört automat för första gången i mitt liv och jag blev förälskad. Totalt jätte kär!! Så nu ska vi sälja båda bilarna och köpa en fin familjebil. Sedan blir det en billig pendlarbil som Micke skrotar med fram och tillbaka med jobbet... En skrutt bil för MAX 10 tusen.

William har 4 st lösa tänder. Herregud så han kommer se ut när han tappar alla. hahaha. Båda fram och sidotänderna där nere bredvid hans 2 nya. Vi var hos tandläkaren för ett par veckor sen och hans 6 års tänder längst bak uppe har kommit fram också, hade ingen aning om det så det var ju bra att få det berättat =)

Älskade William, när blev du så stor?


Kommentarer
Postat av: Fitri

William kmr att vara lika charmig om inte ännu mer =) Min lilla blivande <3

Du kmr aldrig byta tillbax till manuell låda igen..bara så du vet.. Vad blir de för bil?? En VW ska ni ha såklart ;)

2011-09-14 @ 20:49:45
URL: http://ylmetott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0