★ Blä

kul. kul. kul. kul. jag kan inte rida min egna häst. ibland går han så fint och jag vill aldrig avsluta ridpasset. sen kommer dagar som denna när vi inte går ihop. jag är så dålig och kan inte ens få fram honom. jag ger upp att det alltid ska vara antingen eller. jag skiter i det här. han förtjänar något bättre, jag är så fruktansvärt dålig.

Kommentarer
Postat av: Anna

Så är det för alla.. Det kommer bli mycket bättre så fort ni kommer igång igen..

2012-01-22 @ 16:05:13
URL: http://enlitenannna.blogg.se/
Postat av: Emelinda

Alla har vi mindre bra dagar gumman! KRAM

2012-01-22 @ 19:13:47
Postat av: klutt

KRAM!

2012-01-22 @ 22:00:46
Postat av: Jennifer Eriksson

Ida. Du måste sluta ha dåliga tankar om dig själv. Du är den som kan styra ditt liv såsom du vill ha det, bara du föreställer dig den framtid du vill ha, visualisera den och tro på den. En positiv approach smittar av sig på din omgivning (familj häst osv) och ger utdelning till mer positiva händelser. "Like attracts like", har du hört talas om det? The law of attraction likaså (kommer från en FANTASTISK film som heter The Secret), det du tänker starkt på, kommer till slut hända. Men du måste ha en stark tro och vision om hur du vill ha det. Tänker du dåliga tankar kommer liknande tankar och tråkiga händelser uppkomma. Det dras till dig. Tänker du istället fina saker, och skapar i din fantasi en härlig tillvaro, kommer DET dras till dig :)

Att tro på dig själv, och på din häst, att känna förståelse och ha en dialog med varandra, är nyckeln. Alla har sina dåliga dagar, men klanka inte ner på DIG, för du är en underbar och unik människa. Och det är du som skulpterar ditt liv och din framtid. "You are the arcitect of you life"

kram!

2012-01-27 @ 09:15:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0