★ Sjukhuset

Min lilla skrutta <3 Vi fick åka in till Nyköpings sjukhus med henne idag. Hon har ju som sagt hostat hela natten och för varje timme som gick i förmiddags så blev det bara värre. Hon spydde flera gånger pga hostan och fick andningsuppehåll. Jag grät av rädsla för min fina miniplutta. Hon hostade utan avbrott i flera timmar, helt sjukt!



Här mäter sköterskan syresättningen i blodet, vilket var väldigt svårt på Minifisens lilla hand, de fick göra om det flera gånger samt att vi fick värma hennes händer med gelepåsar. Hon har också gått ner i vikt =(

Hon fick stick i fingret med ett litet pluttplåster på =( Världens bästa läkare Joakim Österman ville försäkra sig om att hon inte hade RS virus. Vilket hon var fri ifrån tack och lov! Hon har någe akut övre luftrörs grejsimojs så nu har hon 2 st mediciner, Mollipect och Bricanyl. Jag undrar när hon ska bli frisk?? William är snorig igen även han. Kul i jul.

I väntrummet på barnkliniken så sitter 2 st AliBabba AlHammad Shalibab Il Kebab invirade i sin huvudlakan och skriker till varann, försökte läsa bok för William men det var ju lättare sagt än gjort. Om ni tar av er era lakan för öronen så kanske ni hör bättre!!!! Anledningen till att jag är förbannad på dessa 2 lakansmänniskor är för att de SNODDE Williams halskrage. Orkar inte ens skriva om hur det gick till, jag skriver bara JÄVLA IDIOTER.
Rasist är ett stort begrepp, är långt ifrån rasist och står inte alls för dessas åsikter och omdömen, MEN ibland...ibland... *piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip*

Micke ska jobba natt i 2 veckor till vilket betyder att jag inte kan gå på detta fettomöte heller... Jag ger upp. Skiter i gbp, kan ju inte ens ta mig till mötena =(

På lördag kommer iallafall bästa hästmassören till min pluttponny, åååh vad han ska få njuta min lilla grodfis <3 <3 <3



Snart har Mästerkatten premiär på bio, jag längtar! Få mysa till det med William med lite popcorn och läsk i biosalongen =) Älskar denna lilla varelse så jag har stora förväntningar på filmen =)

Fick ICA post med erbjudande att få gå 2 st på Hamilton för 150 kr. 75:- /pers är ju super =D


Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför kan inte Micke ta ledigt när du ska på ett så viktigt möte?

2012-01-19 @ 20:11:59
Postat av: Fitri

Nejje.. Stackars lilla Néafis!! =( Hoppas hon kryar på sig snabbt nudå?? Skönt att det inte var RS-virus iaf.. Been there - done that! O det var ingen hit..



Tråkigt att det alltid drabbar dig - det här med Alibabas o kebaber.. Men varför säger du inte ifrån om dom snor Willes halskrage, eller ber dom att tala lägre eftersom du läser en bok för din son??

Skulle jag ha gjort utan tvekan.. Jag tror inte att dom slår ner dig eller ringer dit halva släkten för att du artigt frågar dom..?

Bara en tanke ;)

2012-01-19 @ 20:21:23
URL: http://ylmetott.blogg.se/
Postat av: Emelinda

Stå på dig och våga säga till/ifrån vännen! Du är för snäll!



När och var är mötet? Finns det ingen möjlighet för Micke att få ledigt den stunden eller finns det ingen annan som kan ta barnen då? Detta möte är ju jätteviktigt för dig för jag vet ju hur mkt det betyder för dig! Jag hoppas innerligt det löser sig.



Puss

2012-01-19 @ 21:05:48
Postat av: Sofija

Övreuftvägs katarr? Det har Belle haft flera ggr:/ Det är förjäkligt och dom hostar så himla illa va det. Hoppas medicinen hjälper snabbt, det gjorde det för Belle iaf. Tyvärr så sätter sig förkyldningen alltid i hennes luftvägar nu för tiden.

2012-01-19 @ 23:15:24
URL: http://justflippacoin.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja Fitri dom kunde inte ett ord svenska så doktorn fick leta tolk.

2012-01-20 @ 07:43:23
Postat av: Fitri

Haha.. Men då får man hyscha med fingret framför munnen o visa boken, så dom fattar att du läser ;)

Det teckenspråket förstår t.o.m barn..

2012-01-20 @ 10:41:23
Postat av: micke

Det ordnar sig. Med mötet. Vi listar ut något så du kan gå.

2012-01-22 @ 03:47:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0