★ Drömmar

Min älskade son är fortfarande hos sin farfar. Han har så otroligt kul att inte vill komma hem. Ringde ännu en gång idag i ett försök att hämta honom me icke sa nicke... Dom hade varit ute hela förmiddagen på gården och skulle ut igen så han hade minsann inte tid! De bor på en bondgård och där finns det så mycket kul att göra!

Skulle vilja flytta dit, bygga ett hus och ett stall med 2 boxar... Men ja... Drömmar är kul =) Så vi fortsätter drömma ett tag till.

Drömmer även om en sån här skönhet. Försökte leta efter en bild där ni får en uppfattning om hur stora dessa Shire hästar faktiskt är. De blir uppåt en 190 cm långa och 1,2 ton tunga! Så fantastskt mäktiga! Här snackar vi HÄST i stor skala. Fantastiskt. Tänk att ha Boll tillsammans med en sån här bjässe =) Vad liten min ponny skulle bli då helt plötsligt! haha



Är det inte härligt med drömmar? Det är de som får oss att gå fram. Vad tråkigt det skulle vara om man inte dagdrömde, framtidsdrömde? Ni skulle bara veta hur många drömmar jag har =)




Blixten på min mobil är så stark att Linnéa blundar på varenda bild. Men här gosar hon med sin kanin som hon är helt kär i. Den skuttar omkring och piper. Hon kramar och klappar den och ser på när den skuttar.



Duktiga tjejen borstar tänderna alldeles själv!

Linnéa är snorjärs återigen. Hostar nätterna igenom så hon får en slurk av Williams starka medicin. Jag har mitt supertjocka gröna snor som aldrig försvinner. STÄNDIG huvudvärk och trött som vanligt.

Jaha, någon har somnat i soffan. Micke snarkar! Linnéa snarkar i sin säng. Kanske ska jag göra detsamma?

Kommentarer
Postat av: Micke

Du får testa att sova det är sjönt:-)

2012-01-15 @ 12:51:26
Postat av: Emelinda

Herre jäääävlar vilken häst!!

2012-01-15 @ 20:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0