★ hopp hopp snopp

Negativa Ida som inte gillar Melodifestivalen måste få klaga lite. Fel låt vann... Men jag röstade inte så jag kan inte vara med och klaga kanske... =P Jag har så otroligt svårt för det där mystiska svepandet på scen... Med peruk och fladdriga kläder OCH barfota. Pricken över I:et är när hon lägger sig på scen, jag typ skäms??



Hon rör ju inte en min när hon filmas, kan hon le?? När hon var med i Idol var hon så annorluna. Nu ska hon bara vara bohemisk mysko. Tycker att "My heart is refusing me" är bra mycket bättre är Euphoria.

Jag tycker David Lindgren var bra! En riktig clublåt... Såklart så var ju Danny en av favoriterna, lille plutteponken, kom till Mamma Ida så ska jag trösta dig *mums*  Måste slå hårt att komma 2:a för andra året i rad =(

SEMESTER ( Dgr )
Sem.rätt: 25
Betalda : 25 ( 0 )
Obetalda: 0
Förskott: 0
Spar -1 : 5
Spar -2 : 5
Spar -3 : 0
Spar -4 : 0
Spar -5 : 0
Förfall.: 0


Så här ser det ut på min lönespec. Kan någon hjälpa en jävligt trög Ida?
Är det så att jag har 25 betalda semesterdagar samt 10 st sparade?

Åter igen, så är det ruskigt skönt att vara uppe i jobbsadeln igen! Pratade med Fitri om att man lätt fastnar i bekvämligheten när man varit hemma så länge. Man har tankar som "Va, ska jag?? Ska jag jobba? Men fy, vad jobbigt. Jag vill vinna pengar och vara hemma jämt" Men har man bara tagit sig förbi tankesättet och kommit ut i arbetslivet så är det nog det bästa man kan göra. Man behöver ett socialt liv, få tjäna egna pengar, vara sin egen individ och inte bara en Mamma.

Många frågar varför Linnéa inte går på dagis så ska jag ge en liten förklaring här:

Jag jobbar 11 timmar i veckan, vilket är ca 1-2 dagar i veckan. Om Linnéa ska skolas in på dagis så blir det maxtaxan för henne på 1300:- Då betyder det att William måste placeras om från gratis förskola till maxtaxa då hans tider inte stämmer in med gratis reglerna. Det i sin tur betyder att hans "fall" omprövas via massa blanketter och kan hamna på ett annat dagis. Är det så att han får stanna kvar på sitt dagis och vi kör med maxtaxan på båda så får de bara gå de dagar jag jobbar, vilket blir 1 dag i veckan samt ingen dag alls då jag jobbar helger.

Så, sammandraget blir dyra dagisräkningar för barn som inte ens får gå där + Mina pass på 11 timmar i veckan = Jag jobbar gratis för jag betalar ett oanvänt dagis med min lön.

Japp. Så ligger det till. Nu har jag tagit extrapass så nästa vecka blir en full arbetsvecka. =)

Kommentarer
Postat av: Matilda

Som jag tolkar det har du 5 dagar sparade fr år ett och 5 dagar sparade från år två, plus dina 25 :) Men ring lönekontoret o kolla försäkerhetsskull :)

Kram

2012-03-11 @ 18:51:57
URL: http://matildas-recept.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0